Manually entering game ID

A place to talk about whatever you want.
Post Reply
Stuffu
Posts: 2
Joined: Mon Sep 17, 2018 2:14 pm

Manually entering game ID

Post by Stuffu » Sun Nov 25, 2018 1:03 pm

Wrote another post but that didn't seem to show up, so sorry in case this creates a double post.

Anyway, I'm trying to sort out a few missing games that a scraper can't find. Earlier on I've used the manual ID to find the games but I forgot how the string should look like. id=xxxxx didn't work.

Can anyone help out?

Thanks

S

Leo_Pride
Posts: 277
Joined: Mon Apr 23, 2018 2:10 am

Re: Manually entering game ID

Post by Leo_Pride » Sun Nov 25, 2018 4:06 pm

IIRC, EmulatiomStation used to allow manual selection by id:xxxxx, though I don't know for sure that they're current with the API revisions.
We're curious to see how new projects use TGDB API.
If you have a new public project, please provide a link to it so we can highlight cool new applications! 8-)

User avatar
Zer0xFF
Posts: 235
Joined: Fri Apr 20, 2018 9:18 am

Re: Manually entering game ID

Post by Zer0xFF » Sun Nov 25, 2018 4:30 pm

if the scraper can't find them, chance is, they're still using the old API, aka any game with id greater than 60k is not available on old api.

Regards
Zer0xFF
Regards
Zer0xFF

Stuffu
Posts: 2
Joined: Mon Sep 17, 2018 2:14 pm

Re: Manually entering game ID

Post by Stuffu » Sun Nov 25, 2018 6:03 pm

Thanks for replying! Yes, the scraper uses legacy tgdb but I guess you can still use the old api? The thing is that I find the games on legacy tgdb.com, but the scraper don’t find them. I’ve been using ID before to force games but have forgot the string for that...

So I’ll need legacy api’s I forgot to mention.

Stuffu

Post Reply