Page 1 of 1

How is box art selected?

Posted: Fri Mar 29, 2019 8:13 pm
by Marll
I have seen that I can add or edit games in the DB, but wondering how the box art that is displayed is selected. There isn't a way that I can see to specifically edit the picture used, and I see a few (specifically in the TurboGrafx-16 section) that aren't quite right that could be corrected to show the right version.

Re: How is box art selected?

Posted: Sun May 26, 2019 3:43 am
by XyberDAWG
I found the same with DOS games. There is no way to report wrong images, or replace them.

Such as
https://thegamesdb.net/game.php?id=51026
the image used is actually the right one for
https://thegamesdb.net/game.php?id=51027

Re: How is box art selected?

Posted: Tue May 28, 2019 7:42 pm
by StainlessSteelRat
As far as I can tell, you can replace images by choosing "edit" -> "upload images" and uploading new images for the specified category.

Re: How is box art selected?

Posted: Wed May 29, 2019 10:16 pm
by Kirito
StainlessSteelRat wrote:
Tue May 28, 2019 7:42 pm
As far as I can tell, you can replace images by choosing "edit" -> "upload images" and uploading new images for the specified category.
That is not entirely true and screenshots once put 5 images and does not allow you to replace them for that is a problem that should solve

Re: How is box art selected?

Posted: Thu May 30, 2019 12:11 pm
by Zer0xFF
covers are replaced as new ones are updated, however as Kirito mentioned other images have a limit of 5 uploads, after which only mods can remove/replace them.

Re: How is box art selected?

Posted: Thu Aug 01, 2019 7:17 pm
by thomasdowding
Actually having a problem with this at the moment, go to edit, upload images, front cover, upload the new front cover but it doesn't replace the old one for me...

Re: How is box art selected?

Posted: Fri Aug 02, 2019 1:32 am
by edirol
Try Ctrl+F5 after replacing cover.

Re: How is box art selected?

Posted: Sat Sep 28, 2019 11:19 am
by Zer0xFF
@thomasdowding sorry for taking so long to reply, I've been away all of august.

sometimes if an error occurs during upload, the new image will be uploaded, however the CDN cache doesnt get cleared, if this is still an issue, can you please link me to the game and ill manually trigger cache clearane. it will also make it easier to find any errors in the log, knowing what game it is.